Викладач: Брунда Надія Степанівна
Дисципліна: Проєктування закладів готельно-ресторанного господарства
Електронний курс
ПРОЄКТУВАННЯ ВИРОБНИЧОЇ ПРОГРАМИ ЗАКЛАДІВ РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА РІЗНОГО ТИПУ
Обсяг самостійного навчання: 7-8 годин
Обсяг навчання з викладачем: 3-4 години
У цьому короткостроковому курсі Ви отримаєте теоретичні і практичні знання
про поетапне створення виробничої програма при проєктуванні закладів ресторанного типу і як виробнича програма повинна базуватися на аналізі ринку, концепції закладу, технологічних вимогах, організації процесів та фінансовій доцільності. Її правильне складання дозволяє оптимізувати ресурси, забезпечити ефективність роботи ресторану та задоволення клієнтів.
Цей короткостроковий курс призначений для здобувачів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також працівників. Кожен розділ цього курсу містить рекомендації для надавачів освітніх послуг щодо того, як проводити практичні заняття.
Зміст курсу:
РОЗДІЛ 1: Проєктування виробничої програми для заготівельних закладів ресторанного господарства.
РОЗДІЛ 2: Проєктування виробничої програми для доготівельних закладів ресторанного господарства.
Після завершення роботи з матеріалами розділів Ви можете пройти онлайн-оцінювання й одержати сертифікат про опанування курсу.