Викладач: Брунда Надія Степанівна
Дисципліна: Організація ресторанного господарста
Електронний курс
Інноваційні впровадження в ресторанній справі.
Обсяг самостійного навчання: 8-9 годин
Обсяг навчання з викладачем: 3-4 години
У цьому короткостроковому курсі Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та професійну поведінку під час роботи або стажування.
Цей короткостроковий курс призначений для здобувачів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також працівників, які мають безпосереднє відношення до відділу харчування і мають володіти базовими знаннями щодо правил безпеки під час виконання робіт, пов’язаних з приготуванням їжі та обслуговуванням.
Кожен розділ цього курсу містить рекомендації для надавачів освітніх послуг щодо того, як проводити практичні заняття. Крім того, цей курс може спонукати (надихнути) їх до перегляду робочих процесів для створення безпечніших умов робочого середовища.
Зміст курсу:
РОЗДІЛ 1: Раціоналізація використання матеріально-технічних і трудових ресурсів у ресторанній сфері.
РОЗДІЛ 2: 2.Науково-технічний прогрес у ресторанній діяльності.
РОЗДІЛ 3: Оптимізація організації технологічних процесів у ресторані.
РОЗДІЛ 4: Кейтеринг – одна з прогресивних форм обслуговування у ресторанній галузі.