fbpx
 

Етнічні кухні

Викладач: Брунда Надія Степанівна

Дисципліна: Етнічні кухні

 

Електронний курс

Особливості етнічних кухонь країн Центральної і Східної Європи

Обсяг самостійного навчання: 7-8 годин

Обсяг навчання з викладачем: 3-4 години

 

У цьому короткостроковому курсі Ви навчитеся відстежувати та аналізувати робочі процеси та професійну поведінку під час роботи або стажування. Кухні Центральної та Східної Європи вирізняються ситністю, використанням простих, але якісних інгредієнтів, а також багатством традиційних страв. Їх унікальність полягає в гармонійному поєднанні місцевих продуктів із кулінарними впливами сусідніх країн і України.

Цей короткостроковий курс призначений для здобувачів освіти у сфері готельно-ресторанного бізнесу, а також працівників, які мають безпосереднє відношення до відділу харчування і мають володіти базовими знаннями щодо правил безпеки під час виконання робіт, пов’язаних з приготуванням їжі та обслуговуванням.

Кожен розділ цього курсу містить рекомендації для надавачів освітніх послуг щодо того, як проводити практичні заняття. Крім того, цей курс може спонукати їх до перегляду робочих процесів для створення безпечніших умов робочого середовища.

Ваше ім'я

Ваш вік

Телефон

Бажаний час

Еmail

Обраний курс

Зміст курсу:

РОЗДІЛ 1: Німецька кухня. Угорська кухня.

РОЗДІЛ 2: Австрійська кухня. Польська кухня.

РОЗДІЛ 3: Швейцарська кухня.

РОЗДІЛ 4: Кухні Чехії та Словаччини.